تصمیم گیری : 

با پشت سرگذاشتن هر مرحله اعضای گروه کاشت حون شنوایی نتایج آزمون ها را به بحث می گذارند . معمولاً اگر کودک معیارهای پزشکی و ادیولوژیست را داشته باشد ، انتظارات واقع بینانه باشد و کودک دارای خانواده و محیط آموزشی باشد که از مهارت های گفتاری و شنیداری حمایت کنند کاشت حون توصیه می شود . 

پس از آن تا هنگامی که کودک خردسال است مسئولیت تصمیم گیری تجویز سمعک انجام عمل که اضطراب آورترین مرحله ی روند کاشت است بر عهده ی والدین است که آیا کودکشان به مرحله ی بعدی این روند ادامه بدهد یا خیر .

به رغم مشاوره ی پیش از جراحی والدین معمولاً نگران هستند و برخی نیز ممکن است به دلیل تحمیل جراحی به کودکشان احساس گناه کنند . آنها از بیهوشی ، عوارض بالقوه ی جراحی ، دوره ی پس از جراحی و اینکه آیا کودکشان از دستگاه بهره خواهد بود احساس نگرانی می کنند . بنابراین مسئولیت جراح است تا جزئیات روشن و بدون ابهامی درباره ی روش جراحی و نه سودمندیی طولانی مدت تضمین شده نیست . با این حال آمارها به آنها در آگاهی از نتایج احتمالی جراحی کمک خواهند کرد . درمان وزوز گوش زمانی که کودک بزرگتر است او نیز در تصمیم گیری کاشت حون شرکت می کند .به ویژه اگر نوجوان باشد باید به انتظارات و آرزوهای او به دقت توجه کرد.

اگر نوجوان متعهدی به موفقیت کاشت حون نداشته باشد احتمالاً از کاشت سودی نخواهد برد . فشار منفی همسالان و میل به شناخته شدن از سوی فرهنگ ناشنوایان دلایلی است که چرا کودکان بزرگتر ممکن است مایل به کاشت حون شنوایی نباشند . به علاوه بی علاقگی به فراگیری گفتار ومهارت های گوش دادن و تعهد قوی به زبان اشاره ممکن است کودکان بزرگتر را از تصمیم گیری به کاشت منصرف کند . هنگامی که عوامل گیج کننده برای تصمیم گیری وجود دارد هیچ روشی وجود ندارد که دنبال شود . معمولاً تصمیم پس از بحث بسیار میان خانواده و اعضای گروه کاشت گرفته می شود .

وجودهر یک از عوامل زیر می تواند بر روند تصمیم گیری کاشت اثر بگذارد :

•اختلال عاطفی درکودک یا اعضای خانواده 

•مشکلات رفتاری شدید 

•بی میلی به تعهد زمانی 

•انتظارات غیر واقع بینانه 

•ناتوانی کودک  جهت شرکت در برنامه های تنظیم ( به دلیل محدودیت زبان یا کاهش عملکرد شناختی ) 

•ناتوانی های شناختی ( کودکان دچار کلینیک سمعک اختلال یادگیری یا با عقب ماندگی شدید ذهنی ) 

 

انتخاب گوشی که قرار است پروتز را دریافت نماید :

تصمیم درباره ی اینکه کدام گوش باید کاشت شود در آخرین مرحله ی روند ارزیابی گرفته می شود . قانون کلی در جراحی گوش انتخاب گوش بدتر است اگر چه همیشه این قانون در کاشت حون شنوایی به کار نمی رود . برخی از عواملی که تعیین می کنند کاشت در کدام گوش باید انجام شود عبارتنداز :  گوش دارای حداقل باقی مانده ی شنوایی ، عدم وجود مانع برای کاشت ( ناهنجاریهای پزشکی مانند عفونت مزمن یا ناهنجاری های کالبد شناسی ) و استفاده از سمعک .

اما برای انتخاب دقیق تر گوشی که قرار است پروتز را دریافت نماید باید اطلاعات بیمار را از 2 جنبه ی Anatomic و   audiglogic بررسی کرد.


تجویز انواع سمعک گوش کاشت ,ی ,تصمیم ,جراحی ,حون ,  ,کاشت حون ,تصمیم گیری ,پس از ,ممکن است ,حون شنوایی ,کاشت حون شنواییمنبع

قیمت سمعک در انواع گوناگون

شرایط گارانتی سمعک

سمعک استخوانی چیست؟

پیرگوشی و مشکلات آن

تجویز و انتخاب سمعک ها

قیمت سمعک فوناک

کاندیداتوری کاشت حلزون گوش در گروه های خاص

مشخصات

آخرین جستجو ها

دکتر محمد ثابت ساخت و عرضه انواع کانکس و کانتینر خرید و فروش قطعات لودر 470 ايران همراه - پایگاه ادیت (*gta sanandreas*) بهترین سایت آموزش های همگانی طاقت بیار آنلاین dsfdsagwegtew دانلود