به این ترتیب یک سمعک جدید و با تنظیمات متفاوت برای وی تجویز گشت.پس از 2 سال اگرچه آستانه های شنوایی بیمار تغییر نکرد اما امتیاز تمایز کلمات او در گوش چپ به طور قابل توجهی بهبود یافت و از 12% به 68% رسید. در بررسی های بعدی آستانه ها نوسان داشتند.

ادیوگرام زیر آخرین ادیوگرامی است که قبل از کاشت حون تجویز سمعک به دست آمد . در سن 15 سالگی ارزیابی های مربوط به کاشت حون برای این بیمار انجام شد و کاندید دریافت پروتز گشت.

ملاحظات خاص برای کودکان بسیار کوچک :
اطلاعات موجود نشان می دهد که زودهنگام ترین زمان ممکن برای کاشت موجب طبیعی ترین الگوهای رشدی ،مهارت های ارتباطی و شنوایی می شود.نوزاد سالم با آمادگی برای جذب اطلاعات شنیداری به دنیا می آید و از راه گفتار شبکه های ظریف عصبی را برای دسته بندی این اطلاعات و رشد نظام ارتباطی کامل می کند.
دلایلی در دست است تا باور کنیم دوره ی بحرانی یا دست کم مطلوبی وجود دارد که در خلال آنها چنین رشدی می تواند به طور طبیعی ادامه پیدا کند.
همچنین دلایلی وجود دارد تا باور کنیم که تحریک الکتریکی می تواند کلینیک سمعک به بقای عصبی کمک کند.ثابت شده که (در گربه های ناشنوا ) تحریک الکتریکی یک گوش در مقایسه با گوش کاشت نشده به طور متفاوتی می تواند به بقای سلول های عقده ی مارپیچی کمک کند.
مدارک فراوانی وجود دارد که نشان می دهد کاشت زود هنگام سودمندی قابل توجهی در رشد ارتباط دارد .توافق عمومی بر این است که کودکان بهترین فرصت یادگیری را در 5 سال نخست زندگی دارند.در خلال این زمان آنها بیشتر دستور زبان را درونی می کنند و تقریبا تمام آن را تا 9 یا 10 سالگی می آموزند.
پژوهش نشان داده است که الگوهای رشد زبان در کودکانی که پیش از ماهگی کاشت شده اند در مقایسه با کودکان بزرگتر طبیعی تر یا حتی سریع تر بوده.در حالیکه کمتر از 50 % کودکانی که بین 19 تا 30 ماهگی کاشت شده بودند چنین توانایی را داشتند .چنین یافته هایی باعث شد FDA جراحی کاشت حون برای کودکان زیر 12 ماه را هم تایید کند.
به طور کلی تیم های کاشت حون در مورد کودکان کوچکتر از 2 سال با معضل مواجه هستند .اگرچه FDA کاشت را برای سن 12 ماهگی پذیرفت اما جراحان ممکن است از این پروتز به صورت off-lable  استفاده کنند.off –lable  به معنای استفاده از وسیله در شرایطی است که اجازه استفاده از وسیله در آنها داده نشده است مثل کودکان ناشنوایی که به علت مننژیت یا حون های استخوانی شده و در سن کمتر از 12 ماهگی دچار آسیب شنوایی شده اند.پروتز را زمانی می توان کاشت کرد که از لحاظ پزشکی وم آن به اثبات رسیده باشد.
در مورد انجام عمل کاشت حون در بچه های خیلی کوچک دو نگرانی اصلی وجود دارد :
موجود بودن پاسخ های قطعی و قابل اطمینان از نتایج ارزیابی های ادیولوژیک و موارد مربوط به ریسک جراحی .
ار جنبه ی ادیولوژیک با استفاده از تست های ابجکتیوی مثل tone burst ABR و یا ASSR می توان آستانه های شنوایی با ویژگی فرکانسی بالایی را به دست آورد.
با وجود اینکه اغلب رشد و تکامل گفتار در کودکان دچار افت شنوایی را به سختی می توان ارزیابی کرد اما بررسی مداوم و پی در پی توسط یک آسیب شناس گفتار و زبان اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار تیم کاشت حون قرار می دهد.
همچنین ارزیابه بهره ی عملکردی (آستانه های با سمعک و بدون سمعک ) و استفاده از پرسش نامه های ارزیابی تجربه ی شنیداری روزانه و صحبت کردن با کدوک یکی دیگر از مواردی است که باید انجام شود.در ارزیابی کیفی برای این امر گزارشات والدین نسبت به استفاده از سمعک را بررسی می کنند.
ار جنبه ی پزشکی  ریسک جراحی در کودکان به خاطر مسیر هوایی کوچک سمعک استخوانی  آنها بیشتر است اما سایز حون و facial recess در بدو تولد همانند بزرگسالان است به این دلیل هنگام کوکلئوستومی و جایگذاری الکترود مشکلی پیش نمی آید.
 

تجویز انواع سمعک گوش های ,کاشت ,سمعک ,حون ,کودکان ,ی ,کاشت حون ,استفاده از ,است که ,به طور ,وجود داردمنبع

قیمت سمعک در انواع گوناگون

شرایط گارانتی سمعک

سمعک استخوانی چیست؟

پیرگوشی و مشکلات آن

تجویز و انتخاب سمعک ها

قیمت سمعک فوناک

کاندیداتوری کاشت حلزون گوش در گروه های خاص

مشخصات

آخرین جستجو ها

هرچی بخوای پایان نامه های کارشناسی ارشد با فرمت ورد انواع دستگاه ارده گیری اندرومدا خرید و فروش برنج ایرانی خرید اینترنتی کسب و کار من المنتور لاور بلک بورن خرید و فروش انواع ترازوی ساتریو